• Junior

  Junior

  Πολλά είδη προπόνησης που θα τους κρατήσουν το ενδιαφέρoν

JUNIOR

Στο Workouthall τα παιδιά έχουν ξεχωριστή θέση !

Στόχος μας,είναι να εκπαιδεύσουμε και να ενθουσιάσουμε τα παιδιά και τους εφήβους με όλα όσα έχουν να κάνουν με την άσκηση και γενικότερα την λειτουργικότητα του σώματος μας. Εμπειρίες που τα παιδιά μας χρειάζονται για να ξεκινήσει το δια βίου ταξίδι της ευεξίας που θα τους επιτρέπει να εκτελούν αποτελεσματικά τα απλά, αλλά και αναγκαία καθήκοντα στην ενήλικη ζωή τους.

Δυστυχώς η Ελλάδα λαμβάνει πρώτη θέση στην παιδική παχυσαρκεία. Το όνειρό μας είναι να προωθηθεί μια υγιή γενιά, που να απολαμβάνει την ελευθερία της κίνησης και της δραστηριότητας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της. Για το σκοπό αυτό, σχεδιάζουμε κάθε προπόνηση μας με ποικίλες ασκήσεις που θα αυξήσουν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης σε ένα ευρύ φάσμα. Πάντα λειτουργική, ποτέ βαρετή με συναγωνισμό, ομαδικότητα και πάνω από όλα διασκεδάζοντας και εκτονώνοντας το παιδί.


Στο Kick Boxing εκτός απο την εκμάθηση του μαχητικού αυτού αθλήματος και την ενδυνάμωση του σώματος το παιδί αυξάνει την αυτοπεποίθηση του, ενισχύει την συγκέντρωση, διδάσκεται την πειθαρχία και αναπτύσσει τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους . Είναι άθλημα που το παιδί επιβραβεύεται, βλέποντας την εξέλιξή του μέσα από την απόκτηση ζωνών.

Η σωματική επαφή γίνεται σε προχωρημένο επίπεδο με την επίβλεψη του προπονητή και πάντα με χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού.

Περισσότερα


Στο CrossFit Kids οι προπονήσεις αποτελούνται από ασκήσεις που συνεχώς μεταβάλλονται με πολυαρθρικές λειτουργικές ασκήσεις έτσι ώστε παιδιά και έφηβοι να μην βαριούνται, να διατηρείται ο ενθουσιασμός τους για την συμμετοχή, ακριβώς όπως και στο τμήμα των ενηλίκων.

Οι κινήσεις νευρομυϊκής συναρμογής περιλαμβάνουν ασκήσεις που είναι θεμελιώδεις για όλα τα πράγματα και αθλήματα που τα παιδιά πρέπει να κάνουν. Τα έλκει να τρέξουν, να ρίξουν, να σκαρφαλώσουν, να άρουν και να πηδήξουν. Όλες οι κινήσεις διδάσκονται με ασφάλεια και αποτελεσματικά υπό τη στενή επίβλεψη εκπαιδευμένων προπονητών.

Περισσότερα


Η αναρρίχηση είναι μια μοναδική μορφή άσκησης για όλους και κυρίως για τα παιδιά αποτελείται απο ένα μεγάλο φάσμα ασκήσεων , δυναμώνει όλο το σώμα και εκπαιδεύει τα παιδιά να ορίζουν κάθε μέρα νέους στόχους .

Περισσότερα


Χωρίς λοιπόν αποκλεισμούς και με ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες θα γίνουν ολοκληρωμένοι αθλητές που θα είναι καλύτεροι σε οποιοδήποτε άθλημα επιλέξουν και σε οποιαδήποτε ενασχόληση στην καθημερινή τους ζωή.

Απώτερος σκοπός είναι οι προπονήσεις μας να αυξήσουν τη σωματική ικανότητα σε 10 τομείς γυμναστικής: καρδιοαναπνευστική αντοχή, αντοχή, δύναμη, ευελιξία, ταχύτητα, συντονισμός, ευκινησία, ισορροπία και ακρίβεια.

κατηγορίες ηλικίας:

Από την ηλικία των 13 ετών και με βάση την ωριμότητα ενός παιδιού, το επίπεδο δεξιοτήτων και ικανοτήτων, οι προπονητές θα ενημερώσουν τον γονέα αν το παιδί πρέπει αρχικά να ενταχθεί στο Kids Teen ή απευθείας στο Level 1 των ενηλίκων.

Ένταξη στο πρόγραμμα
Γνωρίζω το χώρο και το προπονητή, φέρτε τα παιδιά σας ελεύθερα για να βεβαιωθείτε ότι τους αρέσει. Κάντε το αυτό προγραμματίζοντας ραντεβού μαζί μας. Επικοινωνήστε

Τήρηση των παρακάτω κανόνων για την σωστή εφαρμογή της άσκησης και την ασφάλεια του παιδιού. Συμπλήρωση όλων των αναγκαίων εντύπων για την ενημέρωση των συνεργατών και του προπονητή.
O χώρο αναμονής των συνοδών είναι προκαθορισμένος με οπτική επαφή στο χώρο άθλησης, η είσοδος των παιδιών στο χώρος γίνεται από ανεξάρτητη είσοδο ώστε να μην υπάρχει καμία επαφή με τους ενήλικες, οι ώρες των παιδικών τμημάτων είναι επίσης ανεξάρτητες ώστε να μην έρχονται καθόλου τα παιδιά σε επαφή με τμήματα ενηλίκων.
Να είστε στην ώρα παράδοσης και παραλαβής. Φτάνοντας στην ώρα του το παιδί έχει χρόνο να έρθει σε επαφή με το προπονητή να συναναστραφεί με τα άλλα παιδιά και να ετοιμαστεί για την άσκηση του. Λόγω της γρήγορης φύσης του προγράμματος, αν το παιδί σας έρθει καθυστερημένα, δεν μπορεί να επιτραπεί η ένταξη του στην τάξη.
Οι προπονητές προστατεύουν αυστηρά το περιβάλλον στο οποίο προπονείται το παιδί σας. Κανένα παιδί δεν αφήνεται χωρίς επίβλεψη προπονητή.
Λόγω της ταχείας φύσης των δραστηριοτήτων και την απόδοση των αθλητικών ασκήσεων, είναι κρίσιμο να έρχονται στην ώρα τους, έτσι ώστε να μην χάνουν την σειρά στην προπόνηση και να συμμετέχουν στην προθέρμανση, τις διατάσεις αλλά και τα ομαδικά παιχνίδια πριν ή μετά την προπόνηση.

site junior nov16 1

Είσοδος / Έξοδος
Θα σας ζητηθεί να παραδώσετε το παιδί σας στο προπονητή και να υπογράψετε κατά την παράδοση του, το παιδί θα πρέπει επίσης να φύγει συνοδευόμενο από εσάς ή εκπρόσωπο σας (προκαθορισμένο που θα έχει αναφερθεί κατά την εγγραφή σας).

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

 • Φιάλη νερού
 • Καθαρά αθλητικά υποδήματα για χρήση μόνο στο χώρο άθλησης
 • Τσάντα γυμναστηρίου με μια επιπλέον μπλούζα
 • Πετσέτα προσώπου
 • Οποιαδήποτε φάρμακα το παιδί σας μπορεί να χρειαστεί (π.χ. άσθμα εισπνοών),τα οποία θα έχουν σημειωθεί στο πεδίο της φαρμακευτικής αγωγής, στη φόρμα εγγραφής σας.
 • Active ρούχα, όχι φούστες και φορέματα
 • Όχι κοσμήματα
 • λαστιχάκια για τα μαλλιά
 • Θετική διάθεση!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ / ΑΣΘΕΝΕΙΑ
Ειδοποιήστε τους προπονητές εάν το παιδί σας έχει οποιαδήποτε μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του. Εάν το παιδί σας είναι άρρωστο, έχει πυρετό, σοβαρή συμφόρηση ή μεταδοτική ασθένεια, μην το φέρνεται στην προπόνηση. Αφήνουμε το παιδί να ξεκουραστεί μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ PARTIES
site Party jan2017