• BOXING & KICK BOXING

  BOXING & KICK BOXING

  Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες και γυναίκες και παιδιά.

 • Tρώες Αλίμου

  Tρώες Αλίμου

  Α.Σ. Tρώες Αλίμου powered by Workouthall.

 • Tρώες Αλίμου

  Tρώες Αλίμου

  Α.Σ. Tρώες Αλίμου powered by Workouthall.

 • BOXING & KICK BOXING

  BOXING & KICK BOXING

  Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες και γυναίκες και παιδιά.

 • Tρώες Αλίμου

  Tρώες Αλίμου

  Α.Σ. Tρώες Αλίμου powered by Workouthall.

Kick Boxing & Boxing

Στο πρώτο επίπεδο του Workout Hall το Boxing & το Kick Boxing συνεχίζουν την παράδοση μέσα από τον Α.Σ. Tρώες Αλίμου powered by Workouthall και υποδέχεται τους αθλητές του σε μια σχολή υψηλών προδιαγραφών με ανώτερο σκοπό την εκμάθηση των μαχητικών αυτών αθλημάτων που αναπτύσσουν την μυϊκή ενδυνάμωση, την τόνωση και την ευεξία σώματος και πνεύματος.

Yπό την επίβλεψη των προπονητών Ευγένιου & Παύλου Μπράτου σε ένα μοναδικό προπονητήριο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα 1000τμ με δύο Ολυμπιακά Ring, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα με 20 σάκους ,μονόζυγα, κρίκους, πλειομετρικά κουτιά, ολυμπιακές μπάρες που είναι απαραίτητα για την ενδυνάμωση του αθλητή και στίβο 200 μέτρων στην περίμετρο του κτηρίου ανεβάζουν το πήχη ψηλότερα από εκεί που τα σημερινά δεδομένα μας άφηναν να φανταστούμε.

Στα πρώτα βήματα εκμάθησης τεχνικής η δομή είναι η πυγμαχία ύστερα προσθέτουμε και λακτίσματα. Άλλωστε το kick boxing είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Η προέλευση του είναι απ' την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, και περιλαμβάνει τις τεχνικές της πυγμαχίας και λακτίσματα απ το καράτε ντο και το ταεκβοντό.

Υπάρχουν πολλά αγωνιστικά στυλ, στον Α.Σ.ΤΡΩΕΣ ΑΛΙΜΟΥ διδάσκουμε το full, light ή και τα low kicks contact.
Στο πρόγραμμα μας, το τμήμα των αρχαρίων δεν αναφέρει Πυγμαχία ή Κick Boxing αφού στο τμήμα των αρχαρίων της γνωριμίας με το άθλημα θέλουμε να μεταδώσουμε την βάση, το βηματισμό, τα χτυπήματα και εν συνεχεία διδάσκουμε τις διαφορές. Ο αθλητής από μόνος του είτε από το πού έχει περισσότερη κλίση ή από το τι του αρέσει ή από τα ερεθίσματα και τις εικόνες που θα πάρει στο προπονητήριο, θα επιλέξει ποια κατεύθυνση θα πάρει με την βοήθεια της προπονητικής ομάδας.

Ο Σύλλογος μας είναι αναγνωρισμένος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ και η ομάδα Τρώες Αλίμου λαμβάνει μέρος σε επίσημες διοργανώσεις αλλά και στο Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Κατά την προπόνηση τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.
Τα μαχητικά αθλήματα αποτελούν μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη μορφή άσκησης.

Open Gym - Kick Boxing & Boxing

Στο Open Gym μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο ζέσταμα και μετά να επιλέξετε ένα πρόγραμμα προπόνησης ανάλογα τον διαθέσιμο χρόνο σας.

Χωρίς την επίβλεψη προπονητή έχετε τη δυνατότητα να προπονηθείτε σε skills και τεχνικές, να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα το χώρο βασισμένοι πάντα στη φιλοσοφία του προπονητηρίου.

 

Απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες και γυναίκες και παιδιά και με την δυνατότητα να συνδυάσουν την συνδρομή τους και με άλλα αθλήματα όπως η αναρρίχηση ή το CrossFit.

 ( Περισσότερες πληροφορίες για τα παιδικά προγράμματα Junior )

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Κατά την εγγραφή σας θα εφοδιαστείτε με το επίσημο t-shirt του συλλόγου που απαιτείται για την προπόνηση.
 • Για τα πρώτα μαθήματα και την γνωριμία με το άθλημα γίνεται χρήση του δικού μας εξοπλισμού δεν απαιτείται αγορά εξοπλισμού για τους αρχάριους αθλητές. Η αγορά προσωπικού εξοπλισμού γίνεται αυστηρά μετά από συνεννόηση με το προπονητή.
 • Η κίνηση μέσα στους χώρους άθλησης αλλά και η εκγύμναση απαιτεί καθαρά αθλητικά υποδήματα & πετσέτα για λόγους υγιεινής.
 • Παρακαλούμε να εισέρχεστε στο χώρο 10 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη έναρξη του ομαδικού προγράμματος
 • : Η κίνηση μέσα στους χώρους άθλησης αλλά και η εκγύμναση απαιτεί καθαρά αθλητικά υποδήματα ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ) & πετσέτα για λόγους υγιεινής.